Wie zijn wij

Waarom de Polderschuur?

Wij zijn Rudi en Hella en wij wonen al ruim 30 jaar op deze prachtige plek in Tienhoven. In 1988 kochten we ons huis, waar een oud schuurtje naast stond als berging.

Pas in 2016 is dat oude schuurtje vervangen door wat er nu staat. In eerste instantie waren we van plan om er een garage van te maken, maar tijdens de bouw zeiden vrienden van ons bij het zien van de tekening; “daar kan je een mooie woonruimte van maken!”
Het idee sprak ons eigenlijk wel aan en we hebben het uitgewerkt. Uiteindelijk is de ruimte met behulp van een interieurstyliste zo mooi geworden, dat we het niet alleen voor onszelf willen houden. De schuur leent zich heel goed voor een Bed & Breakfast, zo’n fijn plekje moet je delen!

Tijdens de bouw refereerden we steeds naar het gebouw als ‘de schuur’ en dankzij de grote ramen en de openslaande deuren aan de achterzijde, is er in alle jaargetijden prachtig uitzicht op de polder. De naam ‘de Polderschuur’ was voor onze Bed & Breakfast dus ook niet meer dan een logische conclusie.

Aangezien ik op 1 maart 2019 met pensioen ben gegaan, heb ik mooi de tijd en gelegenheid om de gasten die aandacht te geven die ze verdienen. En wat is er mooier dan ervoor te zorgen dat mensen net zo kunnen genieten van deze bijzondere plek als ik? Ik heb er heel veel zin in. Welkom in de Polderschuur!

Prachtige omgeving..

© 2024 De Polderschuur - Realisatie: 6i