DE B&B

Bed & Breakfast de Polderschuur is een zelfstandige woning voor maximaal 2 personen, met alle voorzieningen die u zich kunt wensen. Hierdoor is de Polderschuur ook heel geschikt voor een weekendje weg, een midweek, of een hele week!

Op de benedenverdieping komt u binnen in de gezellige woonkamer met keuken. In de lichte, stijlvol ingerichte woonkamer is het heerlijk toeven. Het telkens wisselende uitzicht over het weidse polderlandschap verveelt nooit en dankzij de grote openslaande deuren en het terras vormt buiten een eenheid met binnen. Ontspan op de grote bank met een goed boek of kijk een film of uw lievelingsprogramma op de tv met uitstekend geluidssysteem en radio. De Polderschuur is bovendien het hele jaar door goed bewoonbaar dankzij de infraroodpanelen.
De keuken heeft een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, snelkookapparaat en Nespressoapparaat; kortom, alles is aanwezig. Uiteraard is ook aan voldoende pannen en serviesgoed gedacht.

Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer met ruime douche, toilet en wastafel.

Via de trap komt u op de grote bovenverdieping in de slaapkamer, voorzien van een flinke kastenwand, bureau en een riant bed, met wederom dat fantastische uitzicht. Als u hier niet heerlijk in slaap valt..

In de Polderschuur is een gratis Wifinetwerk aanwezig. Verder hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan: op het dak van de B&B liggen 18 zonnepanelen, de Polderschuur is volledig gasvrij, wordt verwarmd door middel van infraroodpanelen en is zo goed als energieneutraal.

Ontbijt

We vinden het leuk om van het ontbijt een bijzondere ervaring te maken. Er zijn verschillende opties, helemaal naar uw eigen wens. Vindt u het prettig als de tafel gedekt voor u klaar staat wanneer u ’s ochtends uit bed komt? Of doet u het liever zelf? Aan u de keus. Wij zorgen in ieder geval voor een goed gevulde koelkast, een eitje, vers fruit, een bakje yoghurt en heerlijk brood. Heeft u specifieke wensen, een speciale gelegenheid of een ander verzoek? Laat het ons gerust weten!

© 2024 De Polderschuur - Realisatie: 6i