Verblijf

B&B de Polderschuur is gelegen in het authentieke lintdorp Tienhoven, vlakbij Utrecht, en is goed te bereiken met de auto, fiets en het OV. Het groen, het water en de ruimte in deze omgeving maken het bijzonder fijn om te verblijven. Er is veel te doen, er zijn bijvoorbeeld diverse wandel- fiets en vaarroutes, gezellige dorpen en steden in de nabijheid en er is van alles te ontdekken op het gebied van eten, kunst en cultuur.

Wandelen en Fietsen

Het is lastig kiezen uit alle mooie wandelroutes in de omgeving. Een van de meest bekende wandelingen is het Bert Bospad, waarbij u dwars door het bijzondere en waterrijke gebied van de Westbroekse Zodden loopt. Onderweg komt u door de moeraslanden van de Tienhovense Plassen, waar veel verschillende vogelsoorten broeden.
Met het Zoddenpad, het klompenpad over het buitengebied van Tienhoven en Westbroek, wandelt u door bos en boerenland op de grens van polderland en de Utrechtse Heuvelrug. Een ontspannen en afwisselende wandeling.

Dankzij het uitgebreide fietsroutenetwerk in de omgeving is er volop mogelijkheid om te genieten van de diverse omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Loosdrechtse Plassen, de Hilversumse hei en omliggende dorpen zoals Westbroek, Maartensdijk en Hollandsche Rading. Uiteraard kunnen wij u van nog veel meer wandel- en fietstips voorzien tijdens uw verblijf!

Wist u dat in de polders waar u op uitkijkt vanuit de B&B het drinkwater van de stad Amsterdam wordt gewonnen?

Cultuur, ontspanning en gezelligheid

Voor vertier hoeft u het niet ver te zoeken. Ga bijvoorbeeld gezellig winkelen in Utrecht, de domstad biedt een uitgebreid aanbod van grotere ketens en kleine boetiekjes. Ook voor een heerlijke kop koffie, lunch, borrel of diner is in Utrecht ruim voldoende keus. Gek op cultuur? Er zijn verschillende musea in de directe omgeving, denk bijvoorbeeld aan Vredegoed, of eens heel wat anders; het schaatsmuseum van Tienhoven.

Wilt u er een compleet ontspannen ervaring van maken? Combineer uw bezoek met een dagje Spa Sereen, waarna u volledig relaxed weer terugkeert naar de B&B.
 
Kortom; het is meer dan de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze Bed & Breakfast de Polderschuur in Tienhoven.

© 2024 De Polderschuur - Realisatie: 6i